Starity

Crystal Harris: „Két másodperc volt a szex”

2011. július 27. 16:04   |   Szerző: Kivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vetkőzésből élő Crystal egy rádióműsorban beszélt a nemi életéről, ami Hugh Hefner mellett nem volt valami kielégítő számára. Talán ez volt az oka, hogy továbbállt, és már az öreg vagyonáért sem volt hajlandó tovább tűrni.

hirdetés
Crystal Harris: „Két másodperc volt a szex”

Crystal Harris – aki pár nappal az esküvő előtt hagyta faképnél a Playboy alapítóját – igyekszik még jobban megszégyeníteni a világ előtt a 85 éves Hugh Hefnert.

A 24 éves playmate, Crystal Harris kedden a Sirius XM Radio műsorán futó Howard Stern Show vendége volt, ekkor közölte mindenkivel, hogy az öreggel mindössze két másodpercig tartott a szex, és még sosem látta őt meztelenül.

„Amikor fölöttem volt, mondtam neki, hogy »ahh, ez jó«, majd egyszer csak elsétált. Annyit mondott, hogy »nem fog működni, sajnálom«. Nem igazán veszi le a ruháit. Még sosem láttam meztelenül” – nyilatkozta Harris a rádióműsorban.

Most, hogy a Crystal és Hefner útjai elváltak, a lány feltűnően sok időt tölt Dr. Phil fiával, Jordan McGraw-val. Egyesek szerint az esküvőt is miatta fújta le. Bár tagadják, hogy viszonyuk lenne, többször is látták már őket együtt New Yorkban.

A híresztelésekkel ellenére talán mégsem békében váltak el, hiszen Crystal láthatóan nem érezte ízléstelennek, hogy a Hefnerrel való nemi életéről beszéljen, de ezzel a kijelentésével talán kicsit túl messzire ment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek