Starity

Hugh Hefner és Crystal Harris békében vált el

2011. június 15. 23:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a szőkeség a szakítást hihetetlen rosszul időzítette, a pár nem veszekedéssel vetett véget kapcsolatának.

hirdetés
Hugh Hefner és Crystal Harris békében vált el

Mint a TMZ már napokkal ezelőtt megírta, Crystal Harris úgy döntött, lefújja az esküvőt, ezt a pár két fele csak tegnap vallotta be. Az előbb említett népszerű pletykaoldal azonban egy dologban tévedett: az az információjuk – amit egy bennfentes árult el nekik –, hogy egy nagy, csúnya veszekedéssel ért véget a két celeb kapcsolata, nem igaz.

„A TMZ azt írta, hogy Crystal és én csúnyán veszekedtünk azon, hogy lefújja az esküvőt; ez nem igaz. Nem voltak vitáink” – magyarázta meg a Playboy 84 éves atyja a Twitteren.

„Nem veszekedtünk! – tagadta Crystal is. – Hef megértette. Megegyeztünk abban, hogy nem volt a legjobb ötlet összeházasodni. Ő azért kérte meg a kezem, mert azt hitte, ezt szeretném. Azért fújtam le végül az esküvőt, mert nem éreztem úgy, hogy ez lenne a helyes dolog, amit tennem kell. Ez az egész túl gyorsan történt nekem... Hef jól van, de az életstílusa nem egy normális életstílus – és nem is nekem való.”

Hugh Hefnert nem úgy ismerjük mint haragtartó embert: az eddigi összes barátnőjével kivétel nélkül tartja a kapcsolatot, és gyakran találkoznak, beszélgetnek, sőt, hogyha bármelyiküknek segítségre lenne szüksége, boldogan támogatja őket – ezt most is bebizonyította, hiszen néhány órával a szakítás bejelentése után is megpróbálta népszerűsíteni az exbarátnője nemrég megjelent debütáló dalát. A mostani szakítás azonban igencsak megviselte, főleg így, hogy csak néhány nap választotta volna el az esküvőtől és a boldogságtól.

„Az esküvő lefújva... Crystal szíve megváltozott – pötyögte be a mikroblogjába tegnap. – Amikor hétfő este elmondtam a srácoknak a szakítást, mind nagyon megértőek és támogatóak voltak. A szakítás nagyon szívszaggató volt, de jobb így most, mint az esküvő után. Mivelhogy nem esküszünk meg szombaton, a Runaway Bride (ami szó szerint körülbelül annyit tesz: 'Menekülő menyasszony') című filmet fogjuk megnézni, ami alkalomhoz illőnek tűnik.”

A pár a 2008-as év végén tartott halloweeni bulin találkozott először a Playboy-villában, és hamar egymásba szerettek. 2009 januárjában a szőkeség beköltözött a híres Los Angeles-i Playboy-villába, miközben az ikerpárral, Karissa és Kristina Shannonnal „osztozkodott” Hefneren. Leforgatták a sikersorozat, a Playboy-villa lányai hatodik évadját, melyet követően az ikrek elköltöztek. Crystal ezután egyedüli barátnőként élt Heffel, majd 2010 decemberében jött a bombahír: eljegyezték egymást, az esküvőt pedig június 18-ára tűzték ki! De az esküvőről szőtt álmok végül nem teljesedtek be. Hugh Hefner és Crystal Harris kapcsolata 2008 októberétől 2011 júniusáig tartott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek