Starity

Újra összeáll a Jonas Brothers

2011. augusztus 02. 11:11   |   Szerző: szpetyi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes interjút adott Ryan Sreacrestnek, amiből több új információ is kiderült.

hirdetés
Újra összeáll a Jonas Brothers

Az American Top 40 műsorvezetője, Ryan Seacrest rengeteg hírt osztott meg Joe Jonasról, s szinte percenként kaphattunk friss információkat az American Top 40 hivatalos Twitter-oldalán.

Joe, mint tudjuk, szólókarrierbe kezdett, így természetesen mindenki elkönyvelte a Jonas Brothers feloszlását, hiába Kevin és Nick nyilatkozata, miszerint csak szünetelnek.

A fiúk közleményét azonban Joe ismét megerősítette Ryan Seacrestnek, amit Twitter-oldala is bizonyít: a srác elmondta, hogy ő, Nick, valamint Kevin újra összeállnak egy közös lemezre, amint idejük lesz; bár a testvérek most nagyon elfoglaltak. Nick szerepelni fog a Hajlakk című Broadway-darabban, aminek próbáiról videók is kerültek fel a YouTube-ra.

Kevin Jonasról is látni nap mint nap új paparazzóképeket a világhálón, s legutóbbi interjújában elmondta, egyszer bele fog kezdeni egy countryalbumba.

Joe albumának megjelenési dátuma pedig szeptember 6-a lett volna, de mivel még dolgozik rajta, bőven eltolódik. Legutóbb ezt írta Twitter-oldalán: „Augusztus 5-én Jersey-ben lépek fel Britney Spears koncertjén, de készüljetek, október 11-étől a Fast Life a boltokban.”

Szóval Jonas-fanok, ne izguljatok, a banda újra együtt lesz, miután Joe befejezte szólóalbumának munkálatait és fellépéseit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek