Starity

Zac Efron és Rumer Willis együtt?

2011. augusztus 03. 19:07   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron december óta egyedül éli életét a mesés Los Angelesben. Azonban ha híres vagy és szingli, akkor bizony minden héten újabb sztárral hoznak kapcsolatba.

hirdetés
Zac Efron és Rumer Willis együtt?

Efront júliusban két sztárhölggyel is összeboronálták. Az egyik ilyen lány a High School Musical-beli kolléganője, Ashley Tisdale volt, akivel együtt ünnepelték Ashley születésnapját a tengerparton. Ölelkeztek, fogták egymás kezét, és még egy nyakra adott puszi is elcsattant. Ez a kapcsolat azonban csak pletykának bizonyult, mivel Ashley lépten-nyomon azt állította, hogy csak barátok Zackel.

A következő hölgy, akivel az újságok szerint Zac viszony folytat, nem más, mint Bruce Willis gyönyörű lánya, Rumer Willis. Zac barátaival és Rumerrel pár hete igazi hollywoodi bulis estét töltöttek el, ahonnan Zac és Rumer kocsival távoztak. Ez a pletyka azonban elült, de nem kellett sokat várni, hiszen máris itt van a következő.

Az InTouch Weekly magazin szerint Efron nemrégiben a Willis-háznál járt, s hatalmas virágcsokorral érkezett, amit természetesen Rumernek szánt. Az újságírók azt állítják, hogy Rumer anyukája, Demi Morre nyitott ajtót, aki egyáltalán nem lepődött meg Efron érkezésén, sőt, még örült is a fiúnak.

Azt nem lehet egyelőre tudni, hogy ez újabb pletyka-e, vagy egy új szerelem kezdete, mindenesetre a két fél még nem kommentálta az eseményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek