Starity

Miley Cyrus új házat vásárolt

2011. augusztus 03. 19:07   |   Szerző: MammaMia19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus a Los Angelesben található Studio City elnevezésű negyedben vásárolt egy minden igényt kielégítő luxusvillát 3,9 millió dollárért, azaz körülbelül egymilliárd forintért.

hirdetés
Miley Cyrus új házat vásárolt

A sikeres énekes-színésznő a múlt hónapban vásárolta a tipikusan kaliforniai mediterrán stílusú palotát a már meglévő luxusvillája mellé. A házban többek között 5 hálószoba, 7 fürdőszoba, kül- és beltéri medence, gyógyfürdőrészleg, valamint konditerem is található.

A ház, csakúgy mint a tavaly vásárolt másik, nem messze található a Cyrus család központi rezidenciájától, ahol a fiatal híresség egyébként mind a mai napig él.

A villa és a hozzá tartozó birtok egyébként jól megerősített, magas védőfalakkal van körülvéve, így a szupersztár biztonságban élheti majd a magánéletét itt – feltéve, ha valaha beköltözik, hiszen egyelőre a tavaly vásárolt háza is üresen áll. Az új villáról erre a linkre kattintva található néhány kép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek