Starity

Temetéssel nyit a Két pasi meg egy kicsi

2011. augusztus 03. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A premier előtt bő egy hónappal egyre több információ szivárog ki a készülő kilencedik évadról, így kiderült az is, kinek a bőrébe bújik Ashton Kutcher.

hirdetés
Temetéssel nyit a Két pasi meg egy kicsi

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Két pasi meg egy kicsi készítői – köztük Chuck Lorre-ral az élen – megölik Charlie Harpert, a sorozat főszereplőjét. A produkció promóképei már napvilágot is láttak, melyekkel igencsak maradásra szeretnék bírni a Sheen-rajongókat.

Mára már az is kiderült, hogy a kilencedik évad nyitóepizódjában egy temetésen találjuk magunkat. A kissé morbid megoldásra Lorre szerint szükség volt, mivel Sheent egyáltalán nem szerették volna visszahívni a sorozatba – még egy rövid forgatás erejéig sem.

A napokban Nina Tassler, a CBS csatorna vezető elnöke egy konferencián árult el néhány információt a készülő show-ról, s az is kiderült, hogy az Ashton által alakított karakter a Walden Schmidt nevet kapta, és egy internetmilliárdos lesz, akinek összetörték a szívét.

Így kérdéses, hogy Walden Charlie-hoz hasonló szívtipró lesz-e, vagy sokkal inkább egy szerelmes papucs. Lorre mindenesetre elég biztos magában és a show sikerében – melynek új epizódjai szeptember 19-én kerülnek levetítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek