Starity

Charlie Sheen karaktere életét veszti

2011. június 28. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogyan írják ki Charlie Sheent a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból.

hirdetés
Charlie Sheen karaktere életét veszti

Azt már mindenki tudja, hogy Ashton Kutcher veszi át a botrányhős, Charlie Sheen helyét a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban, az azonban eddig titok volt, hogy alakul majd a történetszál.

A műsor producere, Chuck Lorre – akivel Sheen többször is összetűzésbe keveredett – tényleg mindent elkövet, hogy a színész soha ne tudjon visszatérni a sorozatba, így attól sem riad vissza, hogy megölje a karaktert.

Charlie Harper az évad folytatásában ugyanis életét veszti: a soron következő rész augusztus 5-éig nem kerül leforgatásra, mivel addig a készítők tanakodnak a halála lehetőségein. Korábban Lorre egy repülőgép-balesetet tervezett, de az elképzelései megváltoztak, így az is lehet, hogy Sheen karaktere autóbalesetet fog szenvedni.

Források szerint Ashton Kutcher karaktere fogja megvenni Harper házát, aki ezáltal kapcsolatba kerül a show-ban szereplő színészekkel is. Lorre ötödikéig bármit változtathat a terveken, azonban annyi bizonyos, hogy szomorú évadzárással kell számolniuk a készítőknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek