Starity

Plankingmánia a Playboy villában

2011. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A planking, magyarul „vigyázzban fekvés” vagy „deszkázás” igencsak elterjedt mostanában a sztárok körében – ez alól nem kivétel Hugh Hefner és a Playboy playmate-ek sem.

hirdetés
Plankingmánia a Playboy villában

Talán Hugh Hefner túl idős lenne a deszkázáshoz? Ugyan! A 85 éves férfinak a humorérzéke ugyanannyira jó, mint fiatalabb korában, ha nem jobb. Most, hogy már szinte majdnem túllépett szakításán a playmate Crystal Harrisszel, újra vidámnak látjuk a luxusvillájában a szőke modellekkel.

A Playboy atyja rávett néhány szexi playmate-et, hogy feküdjenek hassal a Playboy villában található étkezőasztalra. Ezután ő maga is megcsinálta, majd mindkét fotót feltették a Twitterre a barátnőjével.

„Meggyőztem Hefet, hogy deszkázzon!” – írta az egyik jelenlegi barátnője, Anna Sophia Berglund, majd feltöltött a szöveg mellé egy képet Hefről, amely két nap alatt több mint 160 ezer kattintást ért el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek