Starity

Alekosz bepereli exmenyasszonyát

2011. augusztus 07. 20:08   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban még minden hír arról szólt, hogy Alekosz és kedvese, Veronika között mennyire dúl a szerelem. Ám ma már ezt egyáltalán nem lehet mondani, hiszen a nagy románcból bírósági ügy lesz.

hirdetés
Alekosz bepereli exmenyasszonyát

Az elmúlt hetekeben Nagy Alekosz és „menyaszonnya” között olyannyira megromlott a viszony, hogy a lány kiteregette a sajtónak, mit is tud – vagy éppen nem tud – a görög hős az ágyban, továbbá elmondta, hányingere van a VV-nyertestől. Veronika a Blikknek mondta el, hogy csakis azért hívta Alekoszt szexistennek, mert ő megkérte rá, hogy kicsit fényezze a férfiasságát. A sértett Veronika elérkezettnek látta az időt, hogy kitálaljon a férfi teljesítményéről.

„Egy nulla az ágyban – kezdte, majd intim részleteket elárulva folytatta nyilatkozatát. – Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná.”

E sorokat látva Alekosznak igencsak betelt az a bizonyos pohár, s visszavágott a hölgynek. Veronikától egyik közös ismerősük kérdezte a minap, valóban feljelentette-e őt Alekosz. Azonnal felhívta őt, hogy igaz-e a hír, mire a férfi kertelés nélkül az arcába vágta, hogy igen, feljelentette, és be is perelte becsületsértés miatt.

„Az ügyvédje már küldte is nekem a hivatalos papírokat. Azt hittem, rosszul hallok. Nagyon rosszul esik tőle, hogy a bíróságra citál. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, elmondtam, hogy ezeket kicsit ittas állapotban kotyogtam ki, de úgy tűnik, neki ez már nem elég, és bosszút akar” – panaszolta Veronika, akinek van is oka a szomorúságra, hiszen Alekosz többmilliós kártérítést követel tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek