Starity

Mester Tamás karrierjének vége

2011. augusztus 14. 21:09   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szabadítsd fel dögös énekese hatalmas lehetőséget veszített el évekkel ezelőtt, az esetet pedig karrierjének végével titulálja.

hirdetés
Mester Tamás karrierjének vége

Ugyan nem kell komolyan venni Tamást, mégis elgondolkodtató, hol tartana most a nem túl nagy népszerűségnek örvendő előadó. Elmondása szerint maga Mick Jagger tett neki ajánlatot egy budapesti szórakozóhelyen, ám önnön hibája miatt nem lett semmi a tervezett projektből.

„Észrevett, odahívott magához, kérdezte, hogy én énekeltem-e előbb a Purple Raint. Mondom igen, igen, mire azt válaszolta, nagyon jó volt. Azt sem tudtam, mit lehet ilyenkor mondani. Aztán mondtam neki, hogy fontos dolgokat szeretnék közölni a világgal, és ha lehet, meghallgatná-e a demómat, mert az nagyon jól esne. Azt mondta, »Persze, itt a telefonszáma a menedzsmentemnek«, és megadta. És aznap éjszaka elveszítettem. Gyönyörű. Gyönyörű történet! Egy karrier vége!” – nyilatkozta a TV2 riporterének hazánk legnépszerűbb zenei fesztiválján. A videó itt nézhető meg.

Aggodalomra semmi ok, Tamás sugárzó tekintettel, mosolyogva mesélte el egyedülálló történetét. Nem kesereg, hogy így alakult, ugyanakkor kíváncsi lenne, mi változott volna meg életében, ha a demó megérkezik Jaggerhez.

Karrierje így is töretlen, igaz, kevesebbet szerepel a médiában. A Megasztár 6. szériájában sem fog zsűrizni – pedig elvállalta volna a szereplést. Azt vallja, csak akkor szerepel a sajtóban, ha mondanivalója is van. Ám a háttérben folyamatosan tevékenykedik, mindig van mivel foglalkoznia. Utolsó simításokat végzi spirituális témájú könyvén, tárgyalásokon vesz részt a Tehetség Központtal, új dalokat, harmóniákat ír, sokat meditál, s újra meg újra megtalálja lelkesedése irányát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek