Starity

Wiz Khalifa nem alszik

2011. augusztus 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az USA legújabb rapsztárja, Wiz Khalifa a napokban töltötte fel legújabb klipjét a videómegosztókra No Sleep címmel.

hirdetés
Wiz Khalifa nem alszik

Wiz Khalifa elkészült negyedik kislemezének klipjével is, ami augusztus 9-étől már meg is tekinthető a YouTube-on. A választás a No Sleep című dalra esett, mely a Rolling Papers című albumon szerepel.

A videót Colin Tilley rendezte, akinek nevét a legnépszerűbb rap- és R&B- klipekhez köthetjük. A dal fő írója természetesen Wiz volt, akihez Benjamin Levin társult. A producereknél Benny Blanco és Noel Fisher nevét kell kiemelnünk. Az elsőként említett fiatalember, Blanco inkább popelőadókat producerelt, olyanokat, mint Katy Perry vagy Britney Spears. Míg Fisher inkább az R&B és rap műfajt részesíti előnyben, így hát érthető a No Sleep köztes stílusa.

A három és fél perces kisfilmben szerepet kapott a 23 éves hiphopsztár menyasszonyjelöltje, Amber Rose, valamint rapper barátja, Mac Miller is. A korong kiadását a Rostrum és az Atlantic Rekords vállalta. A No Sleep elérte a hatodik helyet a Billboard Hot 100 listáján.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek