Starity

Nina Dobrev 10 év múlva házasodna

2011. augusztus 16. 22:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev nemrég elárulta: leghamarabb tíz év múlva szeretne csak férjhez menni – akkor is ötévnyi ismerettség után.

hirdetés
Nina Dobrev 10 év múlva házasodna

Nina Dobrev nemrég a német Joy magazinnak adott interjút, melyben beszélt a szerelemről, vámpírnaplókbeli szerepéről, és egy kínos Twitter-balesetről is. A riporter kérdéseire válaszolva azonban azt is megosztotta velünk, hogy szerinte milyen egy jó kapcsolat, valamint hogy mikor házasodna.

A nagy kérdésre – melyre minden Vámpírnaplók-rajongó kíváncsi –, hogy Ian Somerhalder-e élete prája, Nina ezt válaszolta: „Még nem vagyunk együtt olyan régóta, hogy ezt megállapítsam. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy először szeretnék világot látni, és magamra is időt szakítani. Ezért nem tudok még hosszú távú kapcsolatokba belemenni. Számomra érthetetlen, hogy néhány ember már az én koromban házasodik.”

A hírek szerint tehát mégsem várható a korábban kihirdetett esküvő, mely szerint a pár már decemberben megesküdött volna. Nina válasza alapján azonban még jó ideig esze ágában sincs házasodni. A riporter ugyanis megkérdezte tőle, hogy ha férjhez menne, akkor melyik három dolgot szeretné még előtte megtenni: „Három dolgot? Higgy nekem, jóval több lenne! És amíg én megházasodom, addig még legalább tíz év eltelik. Ettől eltekintve, nem hiszem, hogy valakihez rögtön feleségül is kell menned, miután megismerted. A barátommal legalább három évig kellene együtt lennem, mielőtt elfogadnám az ajánlatát, utána az esküvő még két évet várhat” – válaszolta nevetve a bájos színésznő.

A teljes interjú a német Joy magazin legújabb, szeptemberi számában olvasható, melynek címlapján is Nina látható egy Kenneth Willardt által készített fotón.

Nina Dobrev a német Joy magazin címlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek