Starity

Sztárok, akik nem hisznek a házasságban

2011. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy hetente újabb és újabb sztárházasságok köttetnek, még mindig akadnak olyanok, akik természetellenesen menekülnek a házasság szent kötelékei elől.

hirdetés
Sztárok, akik nem hisznek a házasságban

Van, aki pusztán nem találja meg a megfelelő partnert, van, aki nem szeretné lekötni magát, és akad olyan is, aki mindenféle papír nélkül is boldog párkapcsolatban él. Hollywoodban – annak ellenére, hogy szinte hetente lehet hallani híresebbnél híresebb sztárházasságokról – még mindig rengeteg szingli színész és színésznő fordul elő.

Ezek közé tartozik Johnny Depp, aki méltán állhat a lista első helyén. A 48 éves színész egyszer már elkövette a hibát, hogy felelőtlenül megnősült – 20 évesen feleségül vett egy sminkest, akivel azonban egy év múlva el is váltak útjaik. A jelenleg is Franciaországban élő Depp 14 éve van együtt Vanessa Paradis-val, akivel A kilencedik kapu forgatásán találkoztak. A színész számtalanszor elmondta, hogy számára nem fontos a papír, mivel a tiszta szerelem leírhatatlan és bejegyezhetetlen.

Diane Keaton a női sztárok csúcstartója. A 65 éves színésznő – annak ellenére, hogy számos kollégájával folytatott viszonyt – sohasem volt férjnél, és ezt nem is bánta. „Nem érzem kevésbé jelentősnek az életem, csak mert nem voltam házas” – nyilatkozta Keaton az Us Weeklynek nemrégiben.

A Rossz tanár sztárja, Cameron Diaz is az ellenzők táborát erősíti, szerinte ugyanis mindenkinek a saját szabályai szerint kell élnie. „Nem hinném, hogy olyan kapcsolatban kellene leélnünk az életünket, ami régi hagyományokon alapszik.” Diaz nagyon is modern felfogású, s annak ellenére, hogy boldog párkapcsolatban és Alex Rodríguezszel, nem kíván megházasodni.

A lista negyedik helyén a kubai–amerikai származású színésznő, Eva Mendes kap helyet, aki egy évtizede él együtt producer barátjával, George Augustóval. A Randiguru sztárja régimódinak vallja magát, ám számára egy darab papír semmit sem jelent. Az, hogy felfogása miként hat párjára, nem ismeretes, ám Eva határozottan kitart véleménye mellett.

Legutóbb az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart állította azt az Entertainment Weeklynek, hogy nem hisz a házasságban. A színésznő rendkívül realista személy, s annak ellenére, hogy kitart szerelme és szerettei mellett, úgy véli, mindenkinek hagyni kell némi szabadságot.

A 36 éves színésznő, Charlize Theron is kerek perec kijelentette, hogy nem fog férjhez menni. A rém sztárjának azután változtak elképzelései, miután véget ért több mint tíz évig tartó párkapcsolata Stuart Townsenddel. Mivel Charlize igazi aktivista, korábban többször is hangoztatta, hogy csak akkor kíván megházasodni, ha ezt engedélyezik az azonos neműek között is.

Kate Hudson édesanyja, Goldie Hawn sem óhajt újraházasodni. A színésznő és párja, Kurt Russell csaknem 27 éve vannak együtt. Korábban Hawn kétszer volt férjnél, ám mindkét esetben megbánta. „Minden nap azzal a tudattal ébredek fel, hogy bármikor kiléphetek a kapcsolatból, és ez frissen tart” – nyilatkozta a 65 éves színésznő.

Természetesen ez a pár név csak néhány azok közül, akik reményeik szerint sohasem lépnek a házasság szent kötelékébe.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek