Starity

Corey Taylor és Duff McKagan közös projektben

2011. augusztus 25. 14:02   |   Szerző: Mélodrame

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Corey Taylor biztosan nem lesz a Velvet Revolver énekese, de nem zárja ki egy új szupergroup születését.

hirdetés
Corey Taylor és Duff McKagan közös projektben

Az exgunnerekből verbuválódott Velvet Revolver Scott Weiland 2008-as kilépése óta nem találja a megfelelő személyt az énekesi poszt betöltésére. Az utóbbi időben felröppentek a hírek, melyek szerint a legújabb kiszemelt nem más, mint a Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor. Duff az elmúlt hónapok során többször is hangoztatta, hogy véleménye szerint Corey az új generáció egyik legtehetségesebb énekese, és szívesen látná őt a Velvet Revolver soraiban. A közös munka végül meghiúsult, Slash ugyanis ellenezte a kollaborációt: „Corey nagyon jó arc, bírom őt, de kétlem, hogy ő lenne a megoldás a Velvet Revolver problémájára.”

Matt Sorum dobos azonban elárulta, hogy Slash kivételével mindnyájan elégedettek voltak a közös anyaggal: „Slash nem úgy látta a dolgot, mint mi. Nekünk tetszett. Van 10 dalunk, amit akár holnap is kiadhatnánk. Én azt mondtam, csináljuk! De Slash nem így érzett. És ha nem érzünk mind ugyanúgy, nem csinálhatjuk meg...”

Corey a napokban a Fuse TV-nek mesélt a dologról. Az interjúban elmondta, hogy – bár biztosan nem énekel majd a Velvet Revolverrel – vannak közös terveik Duff McKagannal. „Én és Duff valószínűleg összedobunk majd valamit a jövőben. Nagyon jól kijövünk egymással. Elkezdtünk dalokat írni, és nagyon ütős anyag született. Ki tudja, talán összejön egy rejtélyes szupergroup – én, Duff meg még pár hasonló, fura arc, akik olyan fura zenét csinálnak, amire az emberek csak kapkodják a fejüket, hogy »MI?! Ezek ők?!«. Szóval, igen, talán. Meglátjuk, mi lesz.”

Corey nemrég fejezte be európai turnéját a Slipknottal, a sikeres koncertsorozat ellenére a zenekar jövője azonban továbbra is bizonytalan. Paul Gray halála óta hatalmas űr tátong a bandában, s bár már Corey sem zárja ki egy újabb album készítését, a új korongra biztosan várni kell még a rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek