Starity

Megkezdődött az új szereplők válogatása

2011. augusztus 28. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel a The Story of Bonnie and Clyde film rendezői elbocsátották a produkció főszereplőit, így keresniük kellett más sztárokat, akik eljátszanák a szerepeket.

hirdetés
Megkezdődött az új szereplők válogatása

Sorban következtek az elbocsátások a The Story of Bonnie and Clyde című alkotásban, először Hilary Duffot rúgták ki, majd Drew Fuller követte a terhes színész-énekesnőt, végül pedig Kevin Zegersnek adták ki az útját.

A The Cypress Moon Productions elárulta, hogy az új szereplők válogatása tegnap kezdődött, valamint napvilágot látott Kevin Zegers és Drew Fuller elbocsátásának oka: a színészek többször is konfliktusba keveredtek a rendezővel.

A film késni fog, mivel a forgatásokat csak novemberben kezdik Louisianában, eredetileg viszont már márciusban neki kellett volna kezdeniük. Az is felmerült, hogy a viták a pénzügyi gondok miatt robbanttak ki Kevin, Drew és a rendező között. A film elméletileg 2012 nyarán jelent volna meg, ám a késedelem miatt csak az év végén fogják bemutatni.

Kevin elbocsátása nem csak a konfliktusok miatt lett jóváhagyva, hiszen a színész egészen jövő januárig foglalt, Hilary pedig a terhessége miatt 2012 júniusig nem áll rendelkezésre, Drew elbocsátása pedig tényleg csak a pénzügyi konfliktusokon alapszik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek