Starity

Daryl Hannaht bilincsbe verték

2011. augusztus 31. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő ismét túlzásba vitte a tüntetést – ez esetben a Fehér Ház mellett, s a rendőrök bilincsbe verve vitték el az aktivistákat, Daryllel az élen.

hirdetés
Daryl Hannaht bilincsbe verték

Daryl Hannah ismert tiltakozásairól, többször is elzárás alá került protestálásai miatt. Ezúttal a Fehér Ház elől vitték el Washingtonban, mert a csoportjával nem volt hajlandó elvonulni az épület elől. A rendőrök háromszor szólították fel a színésznőt, hogy távozzon, ám egy tapodtat sem mozdult.

„Néha fel kell áldoznod a szabadságod, egy sokkal nagyobb szabadság miatt – nyilatkozta Hannah letartóztatása közben. – Meg akarunk szabadulni a halál elől, amit a fosszilis tüzelőanyagok okoznak. Tiszta jövőt szeretnénk!”

A letartóztatásának oka meglehetősen szokatlan, hiszen az elmúlt időszakban a hírességeket azért verték bilincsbe, mert ittasan vezettek autót vagy erőszakosan viselkedtek. Legutóbb például Matthew Fox ütött meg egy női sofőrt, melynek az lett az eredménye, hogy rövid időre letartóztatták.

A 48 éves színésznőt 2009-ben már elzárás alá vonták, mert egy csapat aktivistával akadályozta a forgalmat. Daryl egy hegytető védelmének érdekében protestált Raleigh Countyban, Nyugat-Virginia mellett.

A kanadai színésznőnek, Margot Kiddernek, aki Lois Lane karakterét játszotta az eredeti Superman-filmekben, hasonló élményekben lehetett része múlt héten, mivel ő is tüntetett a Fehér Ház előtt. Mark Ruffalo és Danny Glover is segítettek Margotnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek