Starity

Rosie és Ryan az M&S új arcai

2011. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az M&S az elbűvölő Rosie Huntington-Whiteley-t és a rendkívül jóképű Ryan Reynoldsot kérte fel arra, hogy promótálják új, Autograph néven futó kollekcióját.

hirdetés
Rosie és Ryan az M&S új arcai

A Green Lantern sztárjának, illetve a Transformers üdvöskéjének kinevezése valóságos sokként érheti az üzlet idősebb vásárlóit. Az év elején ugyanis több panasz érkezett a 60 év feletti korosztálytól, miszerint a cég figyelmen kívül hagyja őket, és csupán a fiatalabb generációra koncentrál.

Eközben a Daily Mail rovatvezetője, Liz Jones is élesen kritizálta az üzletláncot, amiért megpróbál „túl menő” lenni, illetve elidegeníti az érettebb vevőit azzal, hogy fiatal popsztárokkal, modellekkel és előadókkal népszerűsíti kollekcióit.

Úgy tűnt, az M&S hallgatott a kritikákra, amikor elbocsátott olyan népszerű modelleket, mint Dannii Minogue, Jade Jagger vagy Myleene Klass. Azonban a Marks & Spencer most növelte a kockázatot a sármos Ryan és a lenyűgöző Rosie alkalmazásával.

Steve Sharp, a cég vezérigazgatója úgy véli, hogy a pár tökéletes az áruház új sorozatához.

„Rosie és Ryan tökéletesen illenek az Autograph kollekcióhoz – gyönyörűek, exkluzívak és teljesen modernek. A forgatások alatt együtt dolgoztak azon, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtsanak, lehetővé téve számunkra, hogy a felvételek sisteregjenek az izgalomtól és a rejtély légkörétől” – mondta Steve.

Rosie – aki megszokta, hogy olyan nagy nevű cégek kampányaiban vesz részt, mint a Burberry – nagyon izgatott, hogy az M&S-t népszerűsítheti.

„Büszke vagyok arra, hogy kapcsolatban lehetek a brit főutca egyik kedvencével, amely szeretett emlékeket hordoz oly sok ember számára” – nyilatkozta a gyönyörű modell.

A csodás pár másik tagja, Ryan is megfogalmazta érzéseit és véleményét a promócióval kapcsolatban: „Ha bemegyek egy M&S-üzletbe a barátaimmal vagy a családommal, a nosztalgia gyönyörű és fájdalmas érzése fog el. Az Autograph a klasszikus divat modern feldolgozása, amit imádok, és a legkényelmesebb viselet. A kollekció darabjai annyira időtállóak, hogy sohasem mennek ki a divatból.”

A hollywoodi csillagok nem az egyedüli új tagok az M&S csapatában. A közelmúltban jelentették be ugyanis, hogy a brit férfi modell, David Gandy lesz a 2011-es Collezione sorozat új arca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek