Starity

Közös turnén a Hot Chelle Rae és Taylor Swift

2011. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Együtt indul turnéra a népszerű countryénekesnő, illetve az USA legújabb üdvöskéje, a Hot Chelle Rae. A HCR Swift kisasszony előzenekara lesz a koncerteken.

hirdetés
Közös turnén a Hot Chelle Rae és Taylor Swift

Ahogy már arról beszámoltunk, augusztus 27-én este, a Staples Centerben nagy meglepetésben lehetett részük a Taylor Swift-rajongóknak. Az énekesnő ugyanis titokban meghívta saját koncertjére a Hot Chelle Rae nevű banda két tagját, Nasht és Ryant, hogy együtt adhassák elő a Tonight, Tonight című dalt.

A fiúk és Taylor fergeteges show-val ajándékozták meg a közönséget, és láthatóan nagyon otthonosan mozogtak a színpadon egymás jelenlétében.

Már akkor lehetett gyanítani, hogy a közös fellépésnek bizony lesz folytatása – közös dal vagy koncertturné formájában. Nos, most úgy tűnik, ez utóbbi megvalósulni látszik, hiszen jövő márciusban Taylor Ausztráliába utazik, hogy az ottani rajongói előtt is énekelhessen. De ezúttal nem egyedül megy!

A legfrissebb információk szerint a kéthetes fellépéssorozatra a Hot Chelle Rae tagjai is elkísérik a szőke énekesnőt, és mindannyiszor Swift kisasszony előzenekaraként fognak színpadra állni. Ott tartózkodásuk idejére nyolc show-t terveznek öt városban.

Noha március még messze van, azt egyelőre biztosra vehetjük, hogy a srácok Ausztráliában már nemcsak jelenlegi dalaikat fogják játszani, hanem újakat is, hiszen novemberben érkezik legújabb nagylemezük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek