Starity

Beperlik Thalíát terhessége miatt?

2011. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mexikói sajtóforrások szerint a Genomma Lab kozmetikai szereket gyártó cég szerződésszegéssel vádolja Thalíát, amiért teherbe esett termékeik népszerűsítése alatt. Mindenesetre nem értjük, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz.

hirdetés
Beperlik Thalíát terhessége miatt?

Több mexikói forrás értesülése szerint a kozmetikumokat gyártó Genomma Lab polgári pert indított Thalía ellen, amiért megszegte kétéves szerződését, melynek tárgya a cég termékeinek népszerűsítése volt.

Korábbi híreinkben már beszámoltunk róla, hogy a gyönyörű énekesnő a Teatrical fantázianevű bőrápoló termékek reklámarcaként tűnt fel, köztük egy arckrémében, illetve egy testápolóéban.

A mexikói sajtóértesülések alapján a jogi források a negyvenéves énekesnő terhességét jelölik meg a feljelentés okaként, aki júniusban hozta világra második gyermekét. A forrás hozzáteszi: Thalía a Teatrical Clásica krém reklámjában azt mondja, hogy „17 évesnek érzi magát” a termék használata után; a vállalat pedig úgy véli, hogy megszegte a szerződést és ártott az imidzsének azáltal, hogy teherbe esett, és ezt a nagy nyilvánosság elé tárta a spot sugárzása alatt.

A kérdés már csak az, hogy ha egyszer a reklámokat jó előre felvették, mi köze lehet ennek az egésznek ahhoz, hogy közben a hölgy teherbe esett, és megszületett a gyermeke. Ha a híresztelések egyáltalán igazak, valószínűleg csak arra megy ki a játék, hogy a nem túl ismert cég leakasszon magának egy kicsit az énekesnőtől – mondva csinált vádakkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek