Starity

Beyoncé betöltötte a 30-at

2011. szeptember 04. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé elhagyta a húszas éveket, és új évtizedbe lépett. Az énekes-színésznő mától hivatalosan is a harmincasok táborát erősíti.

hirdetés
Beyoncé betöltötte a 30-at

Beyoncé 30 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot a Knowles család elsőszülött gyermekeként. 7 évesen már zeneiskolába járt, kórusban énekelt.

Tinédzserkorában megalapította első bandáját barátnőivel, szerződést kaptak a Columbia Recordstól, és megszületett minden idők egyik legsikeresebb R&B-lánycsapata, a Destiny's Child. A csapat 2002-től szünetet tartott, eközben Beyoncé beindította szólókarrierjét. Debütáló albuma 2003-ban jelent meg, és a mai napig 11 millió darab kelt el belőle világszerte. A folytatásra három évet kellett várni. Harmadik lemeze, az I Am... Sasha Fierce biztosította helyét a sikeres előadók között, 7 millió példány talált belőle gazdára. Legutóbbi albuma, a 4 idén nyáron jelent meg.

Beyoncé a színészettől sem zárkózik el. 2002-ben szerepelt az Austin Powers – Aranyszerszámban, de áttörő alakítását a Dreamgirlsben nyújtotta, amiért Golden Globe-díjra is jelölték. A rózsaszín párducban és az Őrült szenvedélyben is láthattuk.

2008 áprilisában a nyilvánosság teljes kizárásával férjhez ment Jay-Z-hez, akivel hat éve járt együtt. Most élete egyik legnagyobb feladatára készül, ugyanis múlt héten jelentette be, hogy első gyermekével várandós.

Ezúton is szeretnénk boldog születésnapot kívánni neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek