Starity

Megérkezett Matt Cardle első dala

2011. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X Factor hetedik szériájának győztese, Matt Cardle megjelentette első saját dalát, mely a Run for Your Life címet viseli.

hirdetés
Megérkezett Matt Cardle első dala

Matt Cardle már több éve próbált betörni a zeneiparba, ám erőfeszítései rendre kudarcba fulladtak. Többévnyi sikertelenség és elutasítás után jelentkezett az X Factorba, amely meghozta számára az oly régen áhított áttörést: a tehetségkutató megnyerésével az egész szigetország megismerte, és lehetőséget kapott saját albuma elkészítésére is.

A 28 éves énekes az elmúlt időszakban az október 17-én megjelenő Letters című albumán dolgozott, aminek munkálatait augusztusban fejezte be. A nagy várakozással övezett első kislemezét, a Run For Your Life-ot Matt ma reggel mutatta be először a brit Radio One-on futó Chris Moyles-műsorban, pár órával később pedig a dalhoz készített videoklip is elérhetővé vált a világhálón.

A dalt maga a Take That frontembere, Gary Barlow írta, és ez az egyetlen szerzemény az albumon, melynek megírásában Matt nem segédkezett.

„Már az album 99%-át befejeztük, mikor jött ez a dal Garytől. Már nagyon régóta próbáltam egy ilyen dalt írni, olyan öt vag hat éve. Amint meghallottam, azonnal azt éreztem, hogy ez az enyém. A dalszövege arról szól, hogy nem vagy elég jó annak az embernek, akivel vagy. Én pontosan tudom, hogy milyen érzés ez. Majdnem sírtam, mikor felvettük.”

A Run for Your Life digitálisan október 9-én lesz elérhető, fizikai formátumban pedig október 10-től lesz kapható. Matt a dalt az X Factor új szériájának első elő adásában fogja népszerűsíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek