Starity

Bemutatkoznak a VV5 szereplői

2011. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A játékosok most 14 kategóriában kaptak helyet. Hétfőtől ismét a nézőkön a sor, hogy eldöntsék, az önjelölt valóságshow-hősök közül kik költözhetnek be a megújult villába. Egy eddig titkolt, új helyszín is napvilágot látott: az Aréna.

hirdetés
Bemutatkoznak a VV5 szereplői

Szeptember 12-én indul a Való Világ ötödik szériája. Idén a készítők sokkal öntudatosabb, rafináltabb versenyzőket válogattak ki, akik magasabb átlagéletkorral rendelkeznek, és többségük szingli, így megadva azt az esélyt, hogy majd a Villában megtalálják a párjukat.

A beszavazóshow-kon 14 kategóriában mérettetik meg magukat az előválogatáson műsorba került versenyzők: alfahímek, szenvedélyes nők, dumagépek, cselszövők, összeférhetetlenek, Alekosz exei, furák, plázacicák, skalpvadászok, amazonok, valóságshow-veteránok, érzékeny lelkűek, szüzek és helyes pasik mérik össze erejüket.

A jelentkezők nem mindegyike ismeretlen, hiszen Veronikát már minden bulvárfogyasztó jól ismeri, de Barbarát és Andreát is ismerjük már Alekosz műsorából. A dumagépként induló Márió a Neked Való című műsorban szerepelt már sokat, Lackó pedig a Kísértés című, évekkel ezelőtt futó show versenyzője volt.

A villa leendő lakóin kívül egy teljesen úl műsorelemről is lerántotta a leplet az RTL Klub. Bemutatták a Való Világ Arénát, mely az úgynevezett Megmérettetések helyszíne lesz a Való Világ 5-ben. Fontos változás az is, hogy a védettséget nem a párbajok győztese, hanem a Megmérettetés első helyezettje élvezheti majd.

A játékosok képeit a VV5 oldalán nézhetitek meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek