Starity

Lady Gaga a droghoz hasonlította rajongóit

2011. szeptember 14. 05:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga egy interjúban elárulta, hogyan szokott le a kábítószerről, majd rajongói iránti szeretetét is megemlítette.

hirdetés
Lady Gaga a droghoz hasonlította rajongóit

Lady Gaga nyíltan vállalja, hogy volt idő, amikor a kábítószer rabja volt, azonban szerencsére ezen időszaka elmúlt, és már teljesen tiszta. A 25 éves szupersztár elárulta, mi motiválta őt az anyag letételére.

„Folyton csak partiztam, teljesen elhagytam magam, és próbáltam megtalálni, ki is vagyok – árulta el Gaga nemrég egy tévéinterjúban. – És így utólag nézve, ez nagyon veszélyes volt. Senkit nem bátorítok arra, hogy ezt az utat válassza.”

Majd elmesélte, mikor határozta el, hogy leszokik a drogokról. „Egyszer a szüleim házában lőttem be magam, de ők nem tudták, hogy a fürdőszobában vagyok. Apám meglátta, és én annyira szégyelltem magam, hogy ezután sosem nyúltam a szerhez. Nagyon is törődöm azzal, amit apám gondol. Ez egy elég hirtelen lépés volt tőlem.”

Az énekesnő azóta is remek kapcsolatot ápol édesapjával, akinek azóta már életét is megmentette azzal, hogy kifizette igen drága szívműtétjét, majd pacemakert vásárolt neki. Ki tudja, talán ha Gaga-papa akkor nem nyit rá a lányára, az akkori Stef sosem szokik le, és talán úgy végzi, mint példaképe, Amy Winehouse. De szerencsére minden jól alakult, és most már elmondhatják, hogy megmentették egymás életét.

Azonban a Lady életében így sem tátong üres lyuk a drogok helyén. Ezt az űrt ezennel a Little Monsterek szeretete tölti ki: „Az évek során rájöttem, hogy az az eufória és öröm, amit a rajongóim okoznak nekem, sokkal jobb, mint amit bármely drog tudna előidézni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek