Starity

Leighton imádja Taylor Momsent

2011. szeptember 14. 05:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leighton Meester egy interjúban azt nyilatkozta, hogy teljesen odavan Taylor Momsenért, és nagyon tehetségesnek tartja fiatal kollégáját.

hirdetés
Leighton imádja Taylor Momsent

Habár a sorozatban ellenségek, az életben jó barátok. Leighton Meester nemrég az E! Newsnak adott interjújában feltárta, hogy csakis csodálattal tekint sorozatbeli kollégájára, Taylor Momsenre.

„Annyira tehetséges, és az összes olyan ismerősöm, aki hallotta már a zenéjét, hatalmas rajongója – mondta Leigh Taylorról, majd hozzátette, hogy ez alól ő sem kivétel. – Nem tehetek róla. Ezenkívül remek színész is, és egy imádnivaló lány” – áradozott tovább Meester.

Bár már mind a két lány kipróbálta a zenélést és a színészkedést is, Leighton ebben nem akarja Taylor példáját követni. Ugyanis Tay kijelentette, felhagy a színészettel, hogy teljes erővel bandájára, a The Pretty Recklessre koncentrálhasson, de Leigh nem tervezi, hogy választana a két dolog között.

„Mindkettőt akarom csinálni. Ha választanom kellene, azt hiszem, nagyon boldogtalan lennék” – tette hozzá a barna szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek