Starity

Brózik Klári örökbe fogad

2011. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sorozat doktornőjének ugyan nincs párkapcsolata, de szívesen maga mellé fogadna egy árva gyermeket.

hirdetés
Brózik Klári örökbe fogad

A sorozatbeli történések szerint a Klári által alakított dr. Káldor Margit terhes lesz barátjától, Dr. Szigethy Árontól. Az első örömöt azonban beárnyékolja egy újabb hír, mert kiderül, hogy tévedett a terhességi teszt, és a tüneteket fertőzés okozza. Ez nagyon megviseli Margitot, és végzetes tetteket követ el.

A nyár elején láttak napvilágot első pletykák, miszerint Brózik Klára távozik a Jóban Rosszban csapatából. A hír igaznak bizonyult, és a Margitot alakító színésznőt már csak néhány rész erejéig láthatjuk a tévéképernyőn, de ennek ellenére Klári nem szomorkodik: éppen ellenkezőleg. Úgy döntött, hogy örökbefogadásra adja a fejét. A színésznő már túl van egy rövid házasságon, és barátja sincs jelenleg, de bevallotta, hogy nagyon közel állnak hozzá az árva gyermekek, és szeretne segíteni legalább egy ilyen kicsin.

„Egy álterhesség valószínűleg engem is nagyon megviselne, ahogyan Margitot. Ennek ellenére én igyekeznék pozitívabban felfogni a szörnyű helyzetet, és biztos vagyok benne, hogy a helyében örökbe fogadnék egy gyermeket. Az örökbefogadást a való életben is tervezem, hiszen rengeteg állami gondozottal állok kapcsolatban, és saját gyermek mellett sem tartom akadálynak az adoptálást” – magyarázta a TV2 színésznője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek