Starity

Adele elégedett magával

2011. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele sosem gondolta volna, hogy egy olyan neves magazin címlapjáról mosolyog majd egyszer ránk, mint a Vogue.

hirdetés
Adele elégedett magával

Adele, a brit énekesnő kétségkívül napjaink egyik legjobbja, és korunk egyik legmeghatározóbb alakjává nőtte ki magát a zeneiparban. Legutóbbbi lemeze számos rekordot döntött már meg, és az idei MTV Video Music Awardson is egyértelmű győztesnek bizonyult, hisz hét jelölésből hármat bezsebelt.

„Szeretek enni, viszont utálok mozogni. Nincs időm edzeni... Nem életcélom, hogy a Playboy vagy a Vogue címlapjára kerüljek. A Rolling Stone vagy a Q címlapján tökéletes nekem, nem is várok el többet. Nem trendindító vagyok, hanem énekesnő. Inkább nyomok egy tonnát és csinálok egy csodálatos albumot, minthogy úgy nézzek ki, mint Nicole Richie, és csináljak egy szar albumot. Célom az életben, hogy soha ne legyek vékony” – mesélte egy régebbi interjúban Adele. Most, a 2011-es októberi Vogue címlapjáról tekint le ránk, és a magazinnak készített interjújában mesél arról, hogy teljesen meg van elégedve megjelenésével.

hirdetés

„Én én vagyok. Nem érdekel, mások mit mondanak, tökéletesen jól érzem magam a bőrömben, sosem volt ezzel bajom. Ahogy nézem azt a sok embert, akik szigorú szabályok szerint élnek, tudjátok, akik vékonyabbak szeretnének lenni, nagyobb mellekkel, rájövök, hogy én nem akarok ilyenné válni, nem akarom úgy élni az életemet, hogy folyton azt lessem, ki mit gondol rólam, sőt, soha nem lógtam olyan emberekkel, akiknek ezek a fontosak. Természetesen néha én is bizonyalan vagyok, mert hát ki nem, de nincsenek körülöttem olyanok, akik megerősítenék bennem, hogy én nem így vagyok jó, ahogy” – fűzte hozzá Adele.

Úgy tűnik, a brit énekesnő teljesen boldog, és lehet, hogy hamarosan ennél is jobban örülhet, hisz egy rádióinterjúban azt is elárulta, nagy valószínűséggel ő is esélyes arra, hogy elénekelhesse a következő, szám szerint a 23. James Bond-film főcímdalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek