Starity

Lindsay Lohan nemkívánatos vendég

2011. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal és botrányos színésznőt a napokban kitessékelték egy nagyszabású buliról, mert jelenléte rontotta az est fényét.

hirdetés
Lindsay Lohan nemkívánatos vendég

Lindsay Lohanra, úgy tűnik, még mindig rájár a rúd. Nem elég, hogy a népszerű rapper, PitBull rossz színben tűnteti fel, de még az öltözködésébe is belekötnek. A napokban pedig kiderült, hogy már nem minden parti berkein belül látják őt szívesen.

A 25 éves színésznő Marc Jacobs bulijára indult a hétvégén, de sajnos nem sokáig élvezhette a vendégszeretet. Kiderült, hogy a fiatal lány még meghívót sem kapott, de végül sikerült elintéznie, hogy beengedjék, hála a jó kapcsolatainak. A rendezvény helyszínére így a hotel tulajdonosának segítségével ugyan még beléphetett, de onnan perceken belül egy biztonsági őr tessékelte ki őt, mert a többi vendég szerint nem szívesen látott személy. A botrányairól elhíresült lányt így megalázva kísérték ki mindenki szeme láttára.

Vajon LiLo valaha vissza tudja szerezni méltó hírnevét, vagy megmarad a lecsúszott sztárok között? Végérvényesen elrontotta? Valószínűleg az nem segít a javulásban, hogy ismét megtámadott egy fotóst még az említett buli előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek