Starity

Lindsay Lohan koppintja Pippa Middletont

2011. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár ugyan nem egyidőben, mégis hasonló jellegű eseményen viselték ugyanazt a ruhát.

hirdetés
Lindsay Lohan koppintja Pippa Middletont

Április 29-én zajlott le az évszázad esküvőjének is titulált hercegi kézfogó, ám erre a címre néhány hónappal később a particeleb Kim Kardashian is pályázott. A Kardashian-lagzi egyik meghívottja Lindsay Lohan volt.

Április végén az esti királyi fogadásra Pippa Middleton egy zöld Temperley-ruhát választott, melyről a képek az egész világot bejárták. Nem volt olyan online vagy nyomtatott sajtótermék, melyben ne lett volna leközölve a kép, így biztosan nem volt olyan celeb vagy stylist, aki ne láthatta volna. Vagy mégis? Lindsay Lohan ugyanezt a modellt választotta Kim és Kris esküvőjére, csak éppen fehér színben, hogy passzoljon a dresszkódhoz.

Azt azonban csak Lindsay tudhatja, szándékos volt-e a választás, vagy csak a stylistja nyúlt nagyon mellé. Mindenesetre a sztárvilág nem mentes a hasonló esetektől, azonban valószínűleg a legkellemetlenebb helyzetben Pink és Shakira lehetett a 2009-es MTV VMA-díj-kiosztón, ők akkor egy este választották ugyanazt a ruhát.


Pippa és Lindsay a Temperely-ruhában (április – augusztus)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek