Starity

Kim Kardashian az évszázad esküvőjét tervezi

2011. június 04. 08:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian hat-nyolc héten belül örök hűséget fogad szerelmének, s szeretné, ha esküvője felülmúlná Vilmosék szertartását.

hirdetés
Kim Kardashian az évszázad esküvőjét tervezi

Kim Kardashian alig várja, hogy hozzámehessen a kosárlabdacsillaghoz, Kris Humphrieshoz, aki kétmillió dolláros eljegyzési gyűrűvel kérte meg a valóságshow-sztár kezét.

A pár egy hónapon belül sort kerít a wedding showerre, amit nem sokkal később a szertartás követ. Az információt egy közeli ismerős is megerősítette a HollywoodLife.com-nak: „Az esküvő hat-nyolc héten belül lezajlik. A wedding showert egy hónap múlva rendezik meg.”

A lánybúcsúztatót is néhány héten belül megrendezik: a szerencsés menyasszony és barátnői – Ciara, Kelly Rowland és Brittney Gastineau – Las Vegasba utaznak, hogy fergeteges partival búcsúztassák el Kimet a szingliélettől.

A lány ismerőse hozzátette, Kim reméli, hogy esküvője méltó ellenfele lehet az „évszázad esküvőjének” titulált szertartásnak, melyen Kate Middleton és Vilmos herceg fogadott örök hűséget egymásnak.

„Kimberly az évszázad esküvőjét tervezi. Nem érti, miért járt több figyelem egy hercegi pár esküvőjének, mint az övének. Kim úgy véli, nagyobb celeb, mint Kate Middleton.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek