Starity

Jennifer Love Hewitt újra bombázó

2011. szeptember 20. 12:12   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőnek elege lett abból, hogy csak a súlyfeleslegével vannak elfoglalva, ezért bomba formába hozta magát.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt újra bombázó

Nem is olyan régen a színésznő a nyaralása során még a narancsbőrös testét mutogatta fürdőruhában, és előnytelen viseletben jelent meg mindenhol. Már többször megpróbálkozott a fogyókúrával, sőt, tippeket is adott, de mindig történt valami, ami miatt a kilók nem távoztak el a régi bombázó testéről.

A súlyfelesleg azonban teljesen eltűnni látszik, Jennifer ismét karcsú, és szexi formába hozta magát. Természetesen ennek oka is van. Saját bevallása szerint az új barátja miatt történt a drasztikus változás. A színésznő és exe két hete szakítottak, ám máris új párt talált magának Jarod Einshon személyében, aki színtén színész, bár főként epizódszerepek jellemzik az eddigi pályafutását.

A Szellemekkel suttogó című sorozat sztárja a Project Runway modell- valóságshow ünnepségén mutatta meg magát egy gyönyörű, vörös színű szűk ruhában, ráadásul új frizurát is csináltatott. Egy interjú során elárulta, hogy mostani barátját mindenáron meg szeretné tartani, mert úgy érzi, hogy ő az igazi, ráadásul szeretne már boldog lenni egy tartós és komoly kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek