Starity

Britney újra férjhez megy

2011. szeptember 21. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A házasságon és a családalapításon gondolkozik Britney Spears és kedvese.

hirdetés
Britney újra férjhez megy

Britney Spears eddig kétszer ment férjhez, de egyik házassága sem tartott túl sokáig. Az első frigy, mindössze 52 órás volt. Ezt követően Kevin Federline-nal, az egyik táncosával kötötte össze az életét, akitől két gyermeke is született, Sean Preston és Jayden James.

Azt gondolnák, hogy az énekesnő ezek után kétszer is meggondolja, hogy újból igába hajtsa a fejét. Mindenesetre a partnerre nem lehet panasz, hiszen Jason igazán jó férj- és apajelölt. A férfi elmondta, hogy szeretné eljegyezni szerelmét, és a gyűrű tervezésében is részt vesz. A hírt a ShowbizSpy erősítette meg, és egy bennfentes szerint a férjjelölt sok időt töltött együtt Pascal Mouaward ékszerésszel.

A pár ismerősei már tavasszal azt rebesgették, hogy Britney szívesen hozzámenne a kedveséhez, ráadásul gyermekvállaláson is gondolkoznak. Ha lehet hinni a legfrissebb pletykáknak, akkor az énekesnő turnéja után kezdik meg a családalapítást.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek