Starity

Egy éve hunyt el Michael Jackson

2010. június 25. 15:03   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ minden táján megemlékeznek Michael Jacksonról az énekes halálának első évfordulóján, aki tavaly 2009. június 25-én gyógyszer-túladagolás következtében távozott el az élők soraiból.

hirdetés
Egy éve hunyt el Michael Jackson

Az évforduló alkalmából világszerte tartanak megemlékezéseket, rendezvényeket. Tokióban néhány véletlenszerűen kiválasztott jelentkező tölthet el egy egész éjszakát Michael bútorai között, míg Londonban, a Madame Tussaud múzeumban ingyen csodálhatják meg az emberek Jacko viaszbábuját. Garyben, Jackson otthonában, a zenész édesanyja leplez le szobrot Jacko emlékére. Kinyitja kapuit a Forest Lawn temető is, ahova a popikont temették. A mauzóleumba azonban nem engedik be a látogatókat, és kitiltották még a gyertyákat is.

Az énekes tavaly júniusban erős altatók által húnyt el. Kezelőorvosát, Conrad Murrayt vádolják gondatlan emberölésért, aki még mindig tagadja a vádakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek