Starity

Emily Osment új albumon dolgozik

2011. szeptember 22. 16:04   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emily Osment második albumán dolgozik, amelyen viszi tovább a Fight or Flight elektronikus vonalát, megfűszerezve egy kis rock stílussal.

hirdetés
Emily Osment új albumon dolgozik

Emily következő lemeze a Forgiveness, vagyis a 'Megbocsátás' címet kapta. A megjelenéséről még nincsenek pontos információk, csak annyit lehet tudni, hogy még az idén a boltok polcaira kerül a korong. A dalokat nagyrészt egyedül írja az énekesnő.

A lemezen rajta lesz a Josh Ramsayjel készített duett, a Hush, a Cyberbully film egyik betétdala, melyet Emily írt, valamint a koncertekről már ismert számok, a Spin és a Keep Coming Around. A Hush című dalt már kiadták, és felkerült a kanadai lista 90. helyére. Ez a lány első olyan dala, ami szerepel a Billboard Hot 100-as listáján.

Talán ezzel az albummal eléri, hogy a zenei pályafutására is felfigyeljenek, mert a színészi karrierjére nem lehet panasz. Már beszámoltunk róla, hogy a Cyberbully című filmet pozitív kritikával fogadták az emberek. A fiatal tehetség zenei kiadója, a Wind Up Records, úgy tűnik, lát még lehetőséget a lányban, mert előző albuma bukása ellenére nem váltak meg tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek