Starity

VV Seherezádé jól rázza

2011. szeptember 24. 00:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 szenvedélyes nője nem tagadja táncos múltját, és rátaláltunk egy videoklipre is, amiben rendesen riszálja magát.

hirdetés
VV Seherezádé jól rázza

Nagy Vivien Seherezádé már a villába költözése előtt sem tagadta, hogy táncolt már bárokban és diszkókban, hiszen szüksége volt a pénzre. Egy idő után azonban a táncos szakma már nem fizetett olyan jól, hiszen más lányok már vetkőztek is ugyanazért a pénzért, amit ő kért egy-egy színpadra lépésért. Állítása szerint sosem került szexuális kapcsolatba senkivel a munkák során, és ezt barátja is megerősítette.

A táncos időszak során jó kapcsolatokat létesített, és egy koreográfus arra biztatta, hogy semmiképpen ne hagyja abba a mozgást, mert nagyon jól csinálja. Valószínűleg ezért is mosolyog vissza ránk és rázza a fenekét a V.S.O.P – Ki jött vissza? című klipjében, ahol számos más celeb is feltűnik.

A lány egyébként egy olasz csődör oldalán találta meg a boldogságot, és már hét éve együtt élnek Rómában. Claudio a Facebookon szinte naponta szurkol barátnőjének, és mindenkit arra buzdít, hogy szavazzanak a szőke, szenvedélyes szépségre.

Hogy meddig fog tartani a nagy szerelem, azt nem tudhatjuk, mindenesetre alig telt el pár nap a beköltözés óta, Seherezádé máris a megcsalás határait feszegette, amikor csütörtökön a jakuzziban Gergővel enyelgett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek