Starity

A Hurts énekese Alexa Chunggal randizik

2011. szeptember 24. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre sikeresebb brit duó, a Hurts énekese, Theo Hutchcraft a műsorvezető és modell Alexa Chunggal randizik, miután a lány szakított a barátjával, Alex Turnerrel.

hirdetés
A Hurts énekese Alexa Chunggal randizik

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az Arctic Monkeys énekese, Alex Turner szakított modell és műsorvezető barátnőjével, Alexa Chunggal. Pár héttel később Alexa a Hurts énekesével, Theo Hutchcrafttal kezdett el találkozgatni.

Egy meg nem nevezett forrás az egyik vezető brit napilapnak a következőket nyilatkozta: „Még nagyon korai szakaszában járnak a kapcsolatnak, de Theo nagyon szívesen van Alexával. Még áprilisban ismerkedtek meg a Coachella zenei fesztiválon, azóta pedig Theo rengeteg időt tölt New Yorkban, ahol Alexa él. Nagyon hasonló az érdeklődési körük zene és divat terén is. Még nagyon friss, nem akarnak nyomást gyakorolni a másikra, mert szeretnék, ha sokáig működne a dolog.”

A Hurts énekese nem kifejezetten szeret beszélni a magánéletéről, ezért a korábbi barátnők neve sem ismert – talán ezért is hozza őt össze a sajtó minden hölggyel, akivel egy-egy rendezvényen kettesben beszélgetni látják. Így például már összeboronálták az iráni származású német modellel, Shermine Shahrivarral és a szintén modell Eva Padberggel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek