Starity

VV5: Claudio lebuktatja Seherezádét

2011. szeptember 26. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seherezádé olasz barátja úgy döntött, hogy lehúzza a leplet az ártatlannak tűnő lányról, és mindenki előtt lejáratja a közösségi oldalon.

hirdetés
VV5: Claudio lebuktatja Seherezádét

Gergő és Seherezádé jacuzzis jelenetet kiverte a biztosítékot a lány olasz pasijánál, Claudionál. A férfi a Facebookon kezdte ócsárolni barátnőjét, majd érthetően kijelentette, hogy neki mostantól nincs köze a lányhoz. A csalárd tette miatt meg is bünteti a szőke szépségét, és kész terve van arra, hogy miként és milyen sorrendben fog minden nap közölni egy-egy sms-t vagy képet, amely a lány múltjából való.

Állítása szerint már júniusban szakítottak és felbontották az eljegyzésüket, csak megegyeztek, hogy a karakter érdekessége miatt még együtt fognak mutatkozni a valóságshow kezdetéig. A 29 éves fiú úgy érzi, hogy ő csak egy eszköz volt, aki felemelte a nyomorból Sehrit, aki pénzelte, és az elmúlt pár hónapban már nem is nagyon találkoztak, sőt, külön házban is aludtak, ha a lány Olaszországban járt. A macsó megígérte minden rajongónak, hogy ha exbarátnője hírnévre vágyik, azt meg is adja neki, hiszen vannak bizonyítékai arról, hogy közel sem egy ártatlan bárány, és nem élt szűzies életet, csak az RTL Klub nem vizsgálódott elég alaposan.

„Aláírt egy szerződést, és azt mondta, soha nem lesznek meztelen képei… Rtl Klub! Jobban utána kéne nyomoznotok, mert az igazság Olaszországban van…” – írta a közösségi oldalon.

Seherezádé egyik barátnője teljesen felháborodott a fiú tettén, és állítja, hogy hazugság, hogy nincsenek együtt, hiszen nyáron ünnepelték a második évfordulójukat. Szerinte csupán a jakuzzis jelenet lehet a háttérben, és a Mr. Venanzetti sértett önérzete.

Claudio büszkesége tényleg romokban hever. Ez a létrehozott Ki is valójában Nagy Vivien (Seherezádé)? oldalból is látszik. Erre már a lány édesanyja is reagált, aki eddig csak a háttérből figyelte a történteket. Nem érti a fiú cselekedeteit, hiszen épp ésszel végiggondolva a csatorna csak bizonyos kivágott részeket adott le a tévében, és az igazsághoz a vágatlan videót kellett volna látni. A férfit számos magazin próbálta szóra bírni, de az olasz senkinek nem nyilatkozik, csak a Facebookon folytatja továbbra is a lejárató kampányát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek