Starity

Pete Wentzre rátalált a szerelem

2011. szeptember 26. 19:07   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pete Wentzet és Ashlee Simpsont sem viselte meg túlságosan a válás. Az énekesnő nemrégiben már mutatkozott új párjával, Vincent Piazzával, azonban Pete sem ül a babérjain, ő is megtalálta kedvesét.

hirdetés
Pete Wentzre rátalált a szerelem

Pete Wentz és Ashlee Simpson kapcsolata nem volt felhőtlen, ezért a páros még az év elején úgy döntött, útjaik különválnak. Nemrégiben azonban arról lehetett hallani, hogy az ifjabb Simpson kisasszony újra volt férjével szeretne lenni, ám a pletykák hamisnak bizonyultak, ugyanis már ekkor randizgatott Vincent Piazzával, akivel rögtön összemelegedtek, és azóta szoros kapcsolat alakult ki köztük. Azonban Pete sem tétlenkedett, a minap lehetett látni új barátnőjével.

Bár már egy jó ideje randizgat a pár, még nem volt bizonyíték kapcsolatukról. Azonban a ma napvilágra kerülő képek alapján bebizonyosodott, hogy Pete és Meagan Camper együtt vannak. Noha maga a pár még nem nyilatkozott ez ügyben, de a fotók szerint nem hamis az állítás.

„Randiznak, de lazán veszik még a kapcsolatot” – nyilatkozta a lány egyik közeli barátja.

A Fall Out Boy énekes-gitárosa, a barna hajú hölgyemény, valamint természetesen a 3 éves kis Bronx az első kamera által látott találkozáson felhőtlenül érezték magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek