Starity

Charlie Sheen kibékült Lorre-ral

2011. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja visszavonta a pert, amit azért indított, mert a sorozat készítői kitették a műsorból. Lorre és Sheen megegyeztek bíróságon kívül.

hirdetés
Charlie Sheen kibékült Lorre-ral

Mindnyájan meglepődhettünk, amikor Charlie Sheen százmillió dollárra perelte be a Warner Brost, amiért a készítők még márciusban kirúgták a CBS csatornától. A színész azóta jó útra tért, többek közt – saját bevallása szerint – még az ivással is felhagyott.

„Chuck Lorre és Charlie Sheen megoldották problémájukat. A függőben lévő polgári per és egyeztető eljárás nem fog bekövetkezni” – áll a Warner Bros hivatalos levelében.

Sheen azért emelt vádat, mert szerinte az egyszerű kritikája miatt döntöttek úgy a sorozat készítői, hogy a színésznek mennie kell. A per beadása idején Charlie volt a legjobban fizetett színész a televízióban az 1,2 millió dollárnyi bevételével hetente (epizódonként).

Nézetei amiatt változtak, mert belátta, túl messzire ment, s végül elnézést kért és minden jót kívánt a továbbiakban: „A szívem legmélyéből sok sikert kívánok az új évadhoz. Nyolc csodás évet töltöttünk együtt, és ahogy ismerlek titeket, tudom, hogy nagyszerű show-t fogtok csinálni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek