Starity

Chace Crawford megúszta a börtönt

2011. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja ellen ejtette a vádakat a bíróság, miután minden szempontot figyelembe vettek.

hirdetés
Chace Crawford megúszta a börtönt

Chace Crawford megnyugodhat, hiszen tegnap ejtették ellene a vádakat, így megmenekült a fél év letöltendő börtönbüntetéstől. A fiút marihuána birtoklása miatt tartóztatták le tavaly májusban Dallasban, mikor épp hazatért Mexikóból. Szeptember 27-én tárgyalta a bíróság a fiatal sztár ügyét, és a bíró minden tényt figyelembe véve végül ejtette a vádat ellene, de feltételeket szabott.

Chace nem keveredhet semmilyen rendőrségi és szabálysértési ügybe egy éven belül, pártfogóhoz kell járnia a kábítószer-fogyasztás miatt, és 24 óra közmunkát kell végeznie, amit a hírek szerint már meg is kezdett. A népszerű tinibálvány ügyvédje már áprilisban próbált minden követ megmozgatni, hogy a fiú ne kerüljön be a rács mögé. A büntetlen előélet volt a legfőbb érve.

A Gossip Girl sorozat alkotói szerencsére nem nézték rossz szemmel az esetet, így Nate karaktere a további epizódokban is megdobogtatja a fiatal lányok szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek