Starity

Kim Kardashian gyereket vár?

2011. szeptember 29. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag nagy babaváró buli van készülőben a Kardashian-házban, hiszen Kim várandós első gyermekével.

hirdetés
Kim Kardashian gyereket vár?

Kim Kardashian körül mindig történik valami. Talán ezért is választották meg a legidegesítőbb celebnek egy internetes szavazás során. Most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy állítólag máris teherbe esett első gyermekével.

„Nem jött meg neki. Pedig meg kellett volna. Ráadásul állandóan a babakönyvet bújja. Mindenképpen K betűvel kezdődő nevet szeretne a gyermekének, de mindegyiknek megnézi a jelentését is” – mesélte a Kardashian lány egyik barátnője.

A nagy hírt az OK! Weekly magazin közölte a világgal. Az újság hasábjain semmi biztosat nem állítanak, csupán a találgatások folynak. A sztárt lefényképezték egy babakönyvvel a kezében, és többen látni vélik hasának növekedését. Ráadásul már számtalanszor megjegyezte, hogy 30 évesen már szeretne anya lenni, így kicsit megkésve, de itt az ideje a dolognak. Testvérei szerint igazán tökéletes szülő válna belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek