Starity

Angelique Boyer szerelmes

2011. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teresa és a Vad szív sztárja egy huszonhárom évvel idősebb férfival jár, aki nem más, mint José Alberto Castro producer.

hirdetés
Angelique Boyer szerelmes

A TvNotas magazin múlt pénteken egy meghitt pillanatban kapta lencsevégre a színésznőt és párját, aki egy ismert producer, José Alberto Castro. A pár tagjai később egy rádióműsor keretein belül jelentették be, hogy együtt járnak.

Több forrás állítása szerint a 23 éves színésznő, és huszonhárom évvel idősebb párja már hónapok óta együtt vannak. Bár Angelique még idén tavasszal is azt nyilatkozta, hogy csak barátság van kettejük között. Azonban az a hír járja, hogy a kapcsolat eddig a nagy korkülönbség miatt maradt titokban. A fiatal színésznő szülei nehezen fogadják el, hogy lányuk egy 46 éves férfival jár.

A pletykák szerint ez a szerelem állhat Sebastián Zurita távozása mögött a Sólo tengo ojos para tiből, de ezt a színésznő megcáfolta. Valamint még azt is elárulta, hogy nagyon boldog José Albertóval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek