Starity

A legnépszerűbb Britney Spears-dal

2011. szeptember 30. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears ma este lép fel a Papp László Sportarénában. A zene.hu a rajongók véleménye alapján megkereste az énekesnő legnépszerűbb dalát.

hirdetés
A legnépszerűbb Britney Spears-dal

A Britney Spears-rajongók már hatalmas lázban égnek, hiszen a pop hercegnője ma este lép fel 21.00-kor a Papp László Sportarénában, Budapesten. A zene.hu oldal a koncert kapcsán megszavaztatta a legnépszerűbb Britney-dalt az oldal látogatóival.

Britney Jean Spears alig töltötte be a 17 éves kort, mikor megjelent első dala a ...Baby One More Time. A szám hatalmas siker lett, és az album sokáig a toplisták élén időzött. Második albuma az Ooops! ... I Did It Again 2000-ben jött ki, majd két könyvvel is jelentkezett a népszerű sztár. 2001-ben színésznőként is próbálta megmutatni tehetségét az Álmok Útján című filmben. A sikeres énekesnő harmadik albuma 2001 novemberében, míg a negyedik korong 2003-ban jelent meg. Az utóbbin nagy megtiszteltetésben volt része, hiszen az In the Zone tartalmazza azt a felvételt, amelyet példaképével, Madonnával készíthetett el. Egy évvel később jelent meg első válogatáslemeze, majd egy remixalbumot is készített.

2005 után egyre lejjebb csúszott magánéleti válsága miatt. Sokáig csak botrányaival szerepelt a magazinokban. 2007-ben, két gyermek és egy elromlott házasság után tért vissza a Blackout című albummal, majd 2008-ban megjelent a Circus. Második válogatáslemezével a 10 éves évfordulóját ünnepelte meg, majd 2011-ben látott napvilágot a Femme Fatale album, amit az igazi visszatérő lemeznek tartanak. Az azonos elnevezésű turné keretében érkezett az énekesnő kedden Magyarországra, ahonnan a koncert után már péntek éjjel távozik, hogy a horvát rajongókat is megörvendeztesse másnap este.

A zene.hu internetes oldal jóvoltából egy szavazás indult a napokban, ahol kiderült, hogy a rajongók kedvence a mai napig a ...Baby One More Time című első Britney-dal, míg a második helyet a Toxic birtokolja. Ezt követően az I Wanna Go, az Ooops!... I Did It Again, a Till the Worlds End és az Everytime című slágerek a legkedveltebb dalok a pophercegnőtől.

Ma este a szerencsések láthatják élőben az énekesőt, az igazi mázlisták pedig azok, akik egy nyereményjátékot követően már délután együtt próbálhatnak vele a színpadon. Ahhoz már kétség sem fér, hogy Britney idén teljes erőbedobással visszatért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek