Starity

Ashley és Joe újra együtt?

2011. szeptember 30. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalok között, úgy tűnik, rendeződött a helyzet, sőt, a hírek szerint újra egymásba gabalyodtak.

hirdetés
Ashley és Joe újra együtt?

Ashley Greene és Joe Jonas még márciusban döntött úgy, hogy külön utakon folytatja. Később a lány elég csúnya megjegyzéseket tett a fiúról egy interjúban, de most úgy tűnik, sikerült elrendezniük a konfliktusokat, és túlléptek a sérelmeiken – már ha voltak egyáltalán.

A pár együtt jelent meg pár nappal ezelőtt Las Vegasban egy zártkörű partin. Egy asztalnál ültek, és a szemtanúk szerint igazán felszabadultan viselkedtek egymás társaságában. Vajon újra fellobban a régi láng? A két fiatal a szakításuk óta nem találkozott. Joe gőzerővel dolgozott új albumán, míg Ashley-t a forgatások foglalták le.

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Jonas fiú rajongói ismét belekezdhetnek az őrült féltékenykedésbe, ha eddig nem tették volna. A bennfentesek szerint az I'm Sorry című dal is Ashley-nek készült. Vajon a lány szívét a hozzá írt szép szavak lágyították meg?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek