Starity

Ashley Greene szerint Joe egy igazi paraszt

2011. április 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley nem épp finomkodó interjút adott a Glamour magazinnak volt pasijáról, Joe Jonasról.

hirdetés
Ashley Greene szerint Joe egy igazi paraszt

A Glamour magazin arra kérte a színésznőt, hogy beszéljen volt kapcsolatáról, Joe Jonasról, és arról, miért lett vége a szép románcnak.

Ashley azzal kezdte az interjút, hogy Joe nem az, akinek látszik: egy igazi paraszt, aki a nőket csak trófeának tekinti. Ő sem szeretett bele első látásra, előbb a testi dolgok jöttek, és ekkor esett bele a fiú bűvkörébe, amit azóta is bán.

„Nem tudtam Joe-ra barátként tekinteni, ami nagyon fontos lett volna. Arrogáns volt, ki akart sajátítani, és úgy beszélt rólam a haverjainak, akár egy tárgyról. Joe továbbá arra sem volt tekintettel, hogy nem vagyok kíváncsi a hódításaira, de ő akkor is folyton dicsekedett volt barátnőiről, és arról, hogy szakított velük apró dolgok miatt. Megelégeltem. Nem akartam a következő lenni, így én vetettem véget az értelmetlen szerelmnek. Nem tudom mit képzel magáról, remélem, most kicsit magába száll. Lányok! Soha ne feledjétek, hogy minden kapcsolat alapja a barátság. Tisztelettel kell lenni a másik iránt, és meg kell tudni beszélni a nehezebb témákat is!”

Reméljük, azért Ashley és Joe kapcsolata normalizálódik.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek