Starity

Mi lesz a feleségekkel és katonákkal?

2011. október 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a Katonafeleségek című sorozat végleg véget ér a 2011-es évvel, így nem követhetjük tovább nyomon az öt feleség kalandjait.

hirdetés
Mi lesz a feleségekkel és katonákkal?

A sorozat 2007-ben indult hódító útjára a Lifetime csatornán, és azóta öt évad ment le zökkenőmentesen, ám most a sorozat készítői úgy gondolták, itt lenne az ideje búcsúzni az öt feleségtől és férjeiktől.

Kim Delaney, Wendy Davis, Catherine Bell, Sally Pressman és Brigid Brannagh voltak a női főszereplők a sorozatban, viszont most, hogy a készítők a sorozat végét tervezik, új szerepek után kell, hogy nézzenek. Kim esetében ez nem nagy gond, hiszen főszerepet játszik majd a 2013-as To Appomattox című sorozatban, és ami azt illeti, Catherine sincs nagy pácban, hiszen jelenleg is új filmjét, a Good Morning, Killert forgatja, ám a többi női főszereplő még keresi a jövőbeli elfoglaltságot.

A férfi főszereplők is búcsút intenek a sorozatnak – Drew Fuller, Brian McNamara, Sterling K. Brown, Terry Serpico és Jeremy Davidson voltak a meghatározó férfi szereplők, és most, hogy a sorozat véget ér, nekik is új szerepek után kell kutakodniuk. Eddig egyik színész sem kapott ajánlatot, mint tudjuk Drew-t nemrég írták ki a The Story of Bonnie and Clyde című filmből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek