Starity

Itt van Jessie J új klipje

2011. október 01. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Jessie J legújabb videoklipje, mely a Who You Are-hoz készült.

hirdetés
Itt van Jessie J új klipje

Jessie J-nek idén áprilisban jelent meg debütáló albuma, de máris világszerte ismert lett. B.o.B.-vel közös száma, a Price Tag a tengerentúli listák első helyére is felkúszott, és Európában is hatalmas sikert aratott.

Csütörtökön került fel YouTube-ra Jessie J legújabb klipje, melyet az album címadó számához, a Who You Are-hoz készítettek. A videó nem túl mozgalmas, mivel Jessie bokáját nemrégiben egy baleset miatt meg kellett műteni, így még nehezére esik a járás. A dal arról szól, hogy ne félj önmagad lenni. Ez a téma magyon felkapott mostanában, így Lady Gaga, Selena Gomez, Demi Lovato, Kesha és Adam Lambert mellett természetesen Jessie sem maradhatott le.

A videóban a brit énekesnő egy szobában ücsörög, és énekel, amikor egyszer csak esni kezd az eső. A dal tele van érzelmekkel és mondandóval, így nem is csoda, hogy a kritikusok nagy jövőt jósolnak az énekesnőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek