Starity

Britney látványos koncertet adott Budapesten

2011. október 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek este lezajlott Britney Spears budapesti nagykoncertje. Az énekesnő három napot töltött Magyarországon családjával.

hirdetés
Britney látványos koncertet adott Budapesten

Mint arról már többször is számot adtunk, a popikon, Britney Spears kis hazánkban adott nagyszabású koncertet szeptember 30-án a Budapesti Papp László Sportarénában. Az énekesnő óriási turnébuszokkal és egy sereg táncossal érkezett Magyarországra, magával hozva két kisfiát, valamint szüleit is, akik lelkesen vásárolgattak a Váci utcában.

Az énekesnő pontban este 21.00 órakor lépett színpadra – miután Youtube-ról kukázott előzenekara ugrabugrált egy sort –, majd a hatalmas, világító Femme Fatale-felirat egy „It's Britney, bitch” kiáltásra felemelkedett a függönnyel együtt. Láthatólag jól érezte magát a színpadon, lelkesen mosolygott a rajongókra, néhányszor rikkantott egy-egy „I love you, Budapest!”-et, de arra nem vette a fáradságot, hogy akár egy mondatot is szóljon az Arénában felsorakozott tömeghez. Lehetséges, hogy Ms. Spears azt nehezményezte, hogy akadtak üres helyek a nézőtéren, ugyanis szemmel láthatólag nem mindenkinek érte meg legalább 14.000 forintot kipengetni, hogy láthassa a már egy ideje nem régi fényében tündöklő énekesnőt.

A Femme Fatale Tour keretei között zajló kb. másfél órás show az énekesnő táncban és éneklésben szegény produkciója árnyékában is meglehetősen látványosra sikeredett, hiszen a rengeteg szemkápráztató fénytechnika és táncelem megtette a hatását; a közönség lelkesen tombolt.

Bár a jelenlegi turné a Femme Fatale albumot népszerűsíti, érthetetlen, hogy Britney miért nem hajlandó régebbi dalait is elénekelni, amiket mindenki ismer. Mert Britney koncert egy Oops!.. I Did It Again, egy Born To Make You Happy, vagy egy Everytime nélkül elég hihetetlennek hangzik, de az énekesnő úgy tűnik, saját kedvenc dalait részesíti előnyben a nyilvánvaló slágerek helyett, így kaptunk egy rövidített Baby One More Time és Boys remixet, valamint egy Don't Let Me Be The Last To Know-t, ami talán az egyik legkevésbé ismert slágere. Szerencsére azt már nem merte megtenni, hogy a Toxicot ne adja elő, de a setlist összes többi dala a legújabb két album számaiból állt, de hogy miért a Lace And Leathert adta elő a Circus helyett, vagy hogy miért hagyta ki a Criminalt, ami a Femme Fatale album legnagyobb közönségkedvence, ki tudja.

Hogy Britney megjelenéséről és színpadi jelenlétéről is szót ejtsünk, tagadhatatlan, hogy harmincévesen, két szülés után az énekesnő nagyon jó formában van ismét, rendkívül nőies idomokkal rendelkezik, de táncolni úgy tűnik, nem nagyon tud már, vagy csak egyszerűen nem akar. Az élőben éneklés szintén nem erőssége a szőkeségnek, hiszen nem szégyellte végigplaybackelni a teljes koncertet. Dehát ő megteheti, hiszen ő mégiscsak Britney Spears.

Fotó: INDEX – Huszti István

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek