Starity

Magyar lányból lehet világsztár hamarosan

2011. október 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindössze 21 éves magyar–kanadai Maggie-ből világsztár is válhat. De vajon sikerül neki?

hirdetés
Magyar lányból lehet világsztár hamarosan

A nemzetközi zenepiacra hamarosan egy magyar lány tör be – hivatalosan is, hiszen a 21 éves szőkeség, Maggie Szabo, művésznevén All About Maggie már hónapokkal ezelőtt bebizonyította, hogy tehetséges.

Maggie szeptember közepén forgatta le első videoklipjét Paint My Name című dalához. A magyar-kanadai lány első albumán dolgozik jelenleg, ám Facebook-oldalán három saját szerzeményét már megosztotta rajongóival – beleérte a megfilmesített dalt is. Aki kíváncsi többre is tőle, az a YouTube-csatornáján megtalálja a feldolgozásait: Taylor Swift, Michael Jackson vagy éppen Bruno Mars egy-egy dalát gondolta újra.

Az is megeshet, hogy néhány hónap múlva egy magyar világsztárt ünnepelhetünk majd személyében, ám addig a 21 éves énekesnőre még sok munka vár. Első kisfilmje hamarosan megjelenik, akkor dől el, hogy fogadja majd Kanada, illetve az USA, hiszen mindkét országban többször fellépett már a lány, így nem teljesen ismeretlen.

Magyarországon még nem sokan ismerik, ám ne zárkózzunk el, hallgassuk meg hamarosan videoklip formájában is megjelenő első albumának beharangozó dalát, melyben arra kér bennünket, hogy fessük meg a nevét.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek