Starity

Stohl András: az utolsó interjú

2011. október 05. 08:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barabás Éva kapta meg a lehetőséget, hogy elkészítse Stohl András bevonulás előtti utolsó interjúját.

hirdetés
Stohl András: az utolsó interjú

Stohl András első éjszakáját tölti a börtönben, amikor az RTL Klub műsorára tűzi az utolsó interjút, amit a bevonulása előtt készített vele. Az exkluzív televíziós beszélgetés miatt a csatorna programja is változik szerda este.

Az utolsó felvételt Barabás Évával ejtette meg a színész, akivel régóta barátságot és hosszú múltra visszatekintő munkakapcsolatot ápol. Ennek ellenére ő is meglepődött, hogy András igent mondott a felkérésre.

„Magam is meglepődtem, hogy András azonnal igent mondott, amikor felhívtam őt telefonon. Vállalta a beszélgetést, és éppen ő volt az, aki lazábban kezelte kettőnk közül a helyzetet. Azért is izgultam, mert szerettem volna elvonatkoztatni attól, mennyire szeretem őt, és mennyire haragszom rá amiatt, amit tett” – vallotta be őszintén Éva, aki azt is elárulta, hogy soha nem izgult még ennyire, egyetlen munka előtt sem.

Az interjú ma este 22:40-kor kerül levetítésre az RTL Klub Fókusz Portré című műsorában, és a beszélgetés során számos intim és magánjellegű dolgot elárul magáról a szeptember 6-án jogerősen börtönbüntetésre ítélt színész-műsorvezető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek