Starity

Kelly Clarkson: „Adam Lambert a férfi Pink”

2011. október 04. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson mostanában Európában népszerűsíti új lemezét. Az Egyesült Királyságban a Chart TV Show-nak adott interjújában Adam Lambertről beszélt.

hirdetés
Kelly Clarkson: „Adam Lambert a férfi Pink”

Kellyt és Adamet az American Idol tehetségkutatóban ismerte meg a világ, és lettek nemzetközileg elismert, szeretett előadóművészek.

A két énekes a műsor legnagyobb nyertesei, így nem meglepő, hogy a brit tévé pont Lambertről faggadta az énekesnőt, aki erre a kérdésre csak jót tudott mondani: „Imádom őt. Ő az én férfi Pinkem. Egyszerűen a hangja reszelős, nyers és elképesztően félelmetes! Tehát, olyan a hangja, mint Pinknek, csak férfiben, és én imádom őt. Szeretem, amit tesz a zenével, és rajongója vagyok a hangjának! Ő egy fantasztikus srác, előadóként pedig kimagasló. Tudod, ha valakit nem kedvelsz, mint személy, biztos vagyok benne, hogy nem fogod megvenni a lemezét. De ő egy jó ember.”

Pár héttel ezelőtt Kelly szintén megemlítette Adamet, és tévedésből őt emlegette a nyolcadik évad nyerteseként. A riporter korrigálta, hogy nem ő nyerte meg a műsort, mire Clarkson ledöbbent: „Ó, nem ő? Ó, Istenem. Igazából nem annyira emlékeztem de szinte biztos voltam benne, hogy ő nyert... Most már tudom, Kris nyert, igaz?”

Kelly ezzel egy fájó témát említett a Glambertök körében, akik ismét kommentekben kezdték kifejezni nemértésüket, hogy hogyan nem nyerthette meg Adam az Idolt. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a második hely semmiben nem akadályozta Lambert pályafutását, így nincs ok szomorúságra.

Kelly megemlítette továbbá azt is, hogy nagyon várja Adam hamarosan érkező második nagylemezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek